2013. március 31., vasárnap

Hamupipő, meg valami drogos kretén

2013-ban Hamupipőke nem is olyan elhagyatott, mint a mesékben. Kicsit trampli, persze ezt nem tudja magáról. Lapos talpúban, metróval megy a bálba, aminek helyszíne valami menő klub kétajtós kidobókkal, meg koktélokkal.
A Herceg drogban úszva fetreng egy bőrkanapén, és nem tudja, Hamupipőke tényleg valóságos, vagy csak valami infantilis délibáb. Így ennek kiderítése végett odabotorkál hozzá, és megmarkolja amit meg kell. Hamipipő ahelyett, hogy pofon vágná az idióta Herceget, még vigyorog is csücsörített ajkakkal, mert az a divat.
Báli ruhákról természetesen szó sincs. Csupán az ezüst szín egyezik. Hamipipőkén egy mini van, meg valami melltartóféleség, amire a kitüntetett rang, a ,,Bitch" szó van neon betűkkel nyomtatva. A

Herceg köldökig kigombolt ingben feszít mind a 40 kilójával. Még Hamupipő súlyán is túl.
 Na szóval eljön az éjfél, és Hamupipő úgy dönt meglép, túl lapos a buli. Herceg szív még egy utolsó csíkot a koszos mosdóban, majd nője után ered, hogy megkapja jussát.
Másnap nem lesz semmiféle cipőpróbálós-hercehurca. Este mindketten megkapták, amire vágytak. A gyűrű meg csak maradjon ott, ahol eddig volt.
Hamupipő piros melegítőben termeszkedik ölében egy laptoppal, és tölti fel a partyképeket. Már alig emlékszik Herceg arcára. Nem lehetett olyan fontos, ha nem jut eszébe maradéktalanul minden vonás.

Hát Hamupipőkék, és Hercegek, csak gratulálni tudok az életetekhez.... :P