2012. július 14., szombat

,,It feels like heaven, when im with you..."


 

Az a legnehezebb, hogy megbízz valakiben, átadd neki a  titkaidat, kérdezd a véleményét úgy, hogy őszintén meg is hallgatod. Nem bánod ha mesél, mert minden szaván csüngsz, még ha órák hosszat egy szót sem szólsz. Feküdni mellette egy pléden, vagy sétálni órákon keresztül a ködben, és közben nem érzed, hogy fáj a lábad, hogy  fázol. Csak mész mellette céltalanul, a szíved hevesen megdobban, ahányszor csak ránézel, és érzed, OTT a helyed... Sehol nem lennél szívesebben....
Néha ránézel összekulcsolódó kezetekre, azon igyekszel, hogy ezt természetesen ne lássa, és alig akarod elhinni, hogy ott vagytok, ahol.
Aztán odahajol, a szája a tiédet súrolja... A legjobb dolog a  világon. Sokan azt mondják, hogy  a csók előtti várakozás néha jobb, mint maga a csók, pedig ez nem igaz. Mert mindkettő édes, és megismételhetetlen. Kicsinek érzed magad, védettnek, és különlegesnek is, hogy ő téged választott.

,,Honnan tudod kiben bízz? Ki az, aki bármit megtenne érted?Nem az, aki szép szavakkal ígér, hanem aki veled tart oda is, ahová csak kevesen.A zord sziklaszirtekhez vezető ösvényen is, ahonnét veled ugrani sem habozik..."