2012. október 29., hétfő

Felnőttfilmes kategória. A bókok utáni élet.

A bók már évszázadok óta fontos szerepet játszik a  társadalomban. A nők behódolnak néhány szó hatására, kivétel nélkül.
Na persze meg kell lenni hozzá a bizsergésnek... a heves szívverésnek... meg minden egyébnek, ami a  vonzalmat jelenti. A férfi töri kicsit a fejét, igyekszik megtalálni a leghevesebb érzelmet kiváltó szavakat, pedig néha a legegyszerűbb okozza a legnagyobb örömet...
Mint mikor azt mondják egy kézre, hogy szép...Ilyen egyszerűen...a semmiből...csak mert gondolt rá a férfi. Semmi mesterkéltség nincs benne, csak egyszerűség. Az a fajta, amitől még évtizedek után is el lehet olvadni. Ez az, amihez kell valami megfoghatatlan. Ilyen pontosan eltalálni, mi a nő ,,gyenge pontja", mi az amit kevésbé szeret magán... Aztán már nem tud ugyanolyan szemmel nézni az ujjaira, a csuklójára, hanem eszébe jutnak a szavak...
Hogy mitől gondolom ezt felnőttfilmes kategóriának? Egyáltalán nem a pornográf tartalmak miatt. Nem. Talán meg is tévesztett téged a cím.
Ahhoz hogy egy férfit férfinek lehessen nevezni, ilyen dolgok kellenek. Mint ez az egyszerű mondat... Vagy a szavak, mint ,,szeretlek", ,,hiányzol", ,,szükségem van rád"... Mert ehhez át kell lépni egy magas falat. Vagy bontani rajta egy rést, amin átfér a nőhöz.
Még mindig sajnálkozom, hogy nincsenek bálok. A keringő édes melegsége, a kézcsókok, a nyakkendők, vagy nyaksálak is mind tudnak erotikusak lenni a  maguk módján. Csak mi már nem tudjuk ezeket megfelelően értékelni. Mert számunkra az a buja, ha minél kevesebb takar egy nőt, ha nagy mellei vannak, ha minden férfivel kikezd.
Hiányolom azt a régi tartást, ami kivész lassan...
Még midig van bajom azzal, hogy mások szembe kell néznem. Továbbra sem megy igazán. ,,D." azt mondta egyszer hogy azért látunk, hogy belenézzünk mindenki szemébe, aki velünk szembe jön.
Aztán minap kitöltöttem egy bugyuta tesztet, hogy milyen személyiség vagyok. Félénk. 
Ez jött ki. Én meg félig viccesnek, félig találónak találtam. Azzal nincs bajom, ha száz ember elé kell kiállnom, de a kisebb társaságokkal bajom van. Talán az önbizalom építés alapozásával van gond. Tovább kellene már lépnek a falak felhúzására.
Mindenesetre érdekes látni, hogy kinek mit jelent a bók. Az hogy a pólón ,,Kurva vagyok!" felirat díszeleg, nem fog magával vonzani a férfiak szemében elbűvöltséget.
Pedig ki nem vágyik rá?
Ki az, aki nem szeretné, hogy csak egyszer elvarázsoljon úgy egy férfit, hogy az ne legyen képes magán uralkodni??