2013. február 13., szerda

Kedves Kupidó... a kurva anyád :D

Kedves Kupidó!

 Íme egy post a Valentin-napnak, már csak azért is, mert mindenki meg van érted veszve, és mert a sarki virágboltban már két hete csak a fehér plüssmedvét látom a nagy fekete gomb szemeivel. Mindig azon a gondolatmeneten voltam amin a sztoikus lelkek, hogy az ember nem csak azon egy napon, azon a bizonyos február 14-én szereti a másikat, meg hogy ez csak egy giccses ünnep blablabla.... Mégis tagadhatatlanul jó a tudat, hogy nem vagyok egyedül. Hogy áll mellettem valaki, még ha néha le is hagyjuk egymást.
A szerelem nem egy egyszerű jelenség de még csak bonyolultnak sem mondanám. Szenvedést okozónak, fájdalmasnak és makacsnak annál inkább. Lehetne inkább ez a művész neved...Kupidó te aztán tudod, hogy basszál ki az emberrel! :D
Látom magam körül az embereket, akik kapálóznak valamiféle szeretet-imitáció után, valami papír után, amibe be lehet csomagolni az embert, és ráhúzni, hogy ,,na most már aztán nekem is van szerelmem".
Hogy ki mennyire szereti a másikat, az nem az ajándék nagyságán múlik. Soha nem azon múlnak a dolgok, bár a férfiak előszeretettel húzzák rá a nőkre, hogy csak a pénzre hajtanak... Ugyan kérem, ezt csak azok mondják, akiket az adott nők visszautasítottak. Ez mindig egy talonban lévő mondat, amit a sértett híúság diktál.
De holnap csak csütörtök lesz, srácok, menjetek a csajokhoz, lepjétek meg őket annyival, hol egyszer csak ott teremtek a semmiből, hogy mondtok valami kedveset, ami melegséget visz a napba. Legyetek kedvesek, értsétek meg, hogy csak nyugalmat kérnek, semmi többet, biztonságot, és ...szeretetet.
Kupidó, holnap hosszú nap elé nézel, fáradtsággal teli nap elé, amiben rád adják a rózsaszín csillámos-strasszos göncöt (Fúj :P), majd egy tegez nyíllal utadra bocsátanak.
Akinek pedig nincs kivel tölteni a Valentin-napot, az se csüggedjen, az a nagy I hate Valentine's Day feliratos cukorral töltött püfölhető pinata még mindig ott lesz, és csak arra fog várni, hogy szétzúzzák. :D

Szeretettel: Egy borzasztóan szerelmes vörös :)



Ui.: Kedves Kupidó, a  kurva anyád :D :D


  ( Hát ez nagyon édes xDDD)